Lee Goren - Sibirien nästa!

* Kan inte nån köpa en enkel till Sibirien och sätta i Lee Goren på ett plan dit?
Maken till opolerad och smutsig hockeyspelare var det länge sedan jag såg.
Ledin, Kåberg, Jämtin, Ward och Blomdahl framstår som rena rama lammen i jämförelse. 
Det tiotal crosscheckingar som han delade ut på Granström nere i Skellefteås zon i första perioden, resulterade förvisso i en utvisning för just crosschecking, till slut, men vackert är det inte. Där missade Tomas Andersson en gyllene tillfälle att låta oss slippa se Lee Gorens nuna i fyra minuter istället för två... I slutet av tredje perioden, kör sopan Goren en riktigt ful cross-checking rätt över munnen på Tomas Harant, för att sedan följa upp detta med att dra årets yxhugg bak i knävecken på Skogs efter att slutsignalen gått i FMM. Såg att både Skogs och Goren fick matchpenalty för fisting och därmed är avstängda i nästa match. Men om granskningsnämnden kollar in videon ordentligt, så kommer det nog att rendera nån match extra, för slashingen efter slutsignal, medan Skogs förmodligen bara får vila en match. Nej, fy f*n för såna fasoner, det är verkligen en fara för svensk hockey om vi ska tvingas se på och avlöna såna idioter. Ut med packet!

* Jag tycker förresten att Skellefteå överlägset är det lag som spelar grisigast. Det finns ju inte en spelare som inte håller på hackar och slår. Massor med höga klubbor hela, hela tiden.... Jag hoppas verkligen att ingen Moraspelare blev allvarligt skadad, men jag är inte säker.
   Den enda spelare som såg ut att ha blivit skadad var Jimmie Ericsson (leksing), som landade illa efter att ha  filmat till sig en utvisning mot Harant. Det måste ju vara så att han föll illa efter sin diving, för nån kontakt med Harant hade han ju aldrig.
   Hur som helst, tre riktigt viktiga pinnar i jakten på en slutspelsplats....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0