Tankar efter HV71- Mora

* Ja, det blev som väntat, noll poäng med bussen hem..... Men visst känns det lite surt som matchen utvecklade sig. I andra perioden var det ju mest Mora på banan.... Den första däremot var det med ett nödrop att det bara blev 2-1 till HV. Men det var ett nytt Mora som kom ut till den andra peioden, man hade visst bestämt sig för att möta HV högre upp i banan.... Och i den andra perioden var det som sagt mest Mora.
   Tredje blev till viss del förstörd för Moras del av utvisningar. Jag är väldigt tveksam till den utvisning som den slovakiske "utbytesdomaren" tog på Kurvinen i inledningen av den tredje perioden.... Den var oerhört billig. Billig var dock inte den utvisning som Kurvinen drog på sig, när Mora spelade PP i slutet av tredje. Den skulle visa sig vara oerhört matchavgörande, eftersom HV avgjorde då, med 3-2 genom Martin Törnberg.
   Jag väljer att plussa för Harant, Pierre, Stor- Eric och Granström i Mora ikväll....Men fy f*n va surt, nog hade vi varit värda minst en pinne.....Mora visade ju återigen att man inte är helt borta, inte ens borta i Kinnarps
   Men, men skam den som ger sig. Nu tar vi Färjestad på måndag istället!
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0