Dags att börja se om sitt hus, Simons!

* Det faktum att det börjar dyka upp lite oroande rykten i pressen, borde väl göra att Janne Simons kanske ska tänka på att agera. Att det nu ryktas att en sån kille som Tomas Skogs är på väg bort fick iallafall mig att sätta kaffet i vrångstrupen, nu på morgonen. 

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article1947894.ab

http://hockeysverige.se/news_show_manga_intresserade_av_mora-back.html?id=351581
 
Skogs säger att han inte hört nåt från Mora! Men kom igen nu då för faan! Det kan väl inte vara möjligt att det inte förs en dialog mellan klubbledningen(Simons) och de nyckelspelare som finns i laget. Om det är så att Skogs vill ha mer betalt så är det väl bara att öppna plåman!

Att dessa rykten kanske bara är rykten, vet jag också. Men det finns ingen rök utan eld. Så helt gripna ur luften lär de inte vara.

Men det är väl kanske så att Simons tror att de morafostrade spelarna ska spela gratis bara för att det är Mora IK det handlar om. Nu gäller det att inte vara dumsnåla här, utan förläng med nyckelspelarna och det å det snaraste!

Det är väl bara att lägga fram ett flerårskontrakt med en sån som Skogs! Han är ju för fasen den mest naturlige lagkaptenen vi har i laget och då ska han väl inte spela i Timrå, eller?

Samtidigt som dessa rykten florerar ser man hur våra konkurrenter skriver nya kontrakt med sina nyckelspelare.....

Jag blir bara så trött!!

Kommentarer
Postat av: Horcoff

En annan fråga är om det inte vore bäst för Mora att hamna i ingenmansland för att i lugn och ro hinna börja förlänga och värva spelare till nästa säsong.
Skogs kommer att bli kvar bara portmonnän öppnas är då mitt tips.

2008-02-29 @ 16:14:23
Postat av: Anders i Budum

Håller inte med dig, Horcoff! Jag anser att det är bättre att komma till slutspel. Även om vi skulle åka ut i fyra raka så har vi ändå haft hemma- matcher som stärker kassan till nästa säsong.

2008-03-01 @ 08:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0