Hockeylirare på vift...?

* Gjorde ett besök på Orsa Bowling i tisdags kväll. Vi käkade först i restaurangen, för att sen bowla. Döm om min förvåning när det visade sig att hela Moras trupp var på plats för att först bowla och sedan äta.

De var ute på "svetsa-samman-gruppen"- afton. Det såg ut som att de trivdes och att det var harmoni i gruppen. Det fanns ingen oro för det som komma skall, utan istället ett -"Vi ska visa de jävlarna"- tänk.

Jag noterade att på två av banorna var det bara utlänningar, sånär som på "Bacon".... Kurvinen, Pitkämäki, Huml och "Bacon" på den ena. Elomo, Järventie, Hisey och Harant på den andra..... 

Det var mycket glädje och många skratt vid varje Strike......

Kommer vi att få se ett nytt Mora IK ikväll då tro? Nja, jag vet inte om det hinns med så mycket förändring till ikväll redan, men man kan ju alltid hoppas. Kari har aviserat en högre forechecking och att man tränat ihop två speciella power play- femmor. Det är väl lite av det som man efterlyst under hela säsongen hittills. Det har ju uppenbarligen inte fungerat med att bara rulla på med femmorna i power play.

Mitt tips är ändå att vi kommer att se en del nya formationer och ett lite annat spel ikväll. Men detta är kanske också bara förhoppningar.

Lite synd att vi inte får fortsätta håna Liv ikväll, han vilar ju och Andreas Andersson får förnyat förtroende i kassen.... Det hade verkligen varit kul att se Liv slå av ytterligare en klubba mot stolpen i frustration....
   På två hemmamatcher hittills har han ju slagit sönder en varje gång.....

Tipset får bli 5-3 till de våra ikväll.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0