Yes! Äntligen tia!

* Nu är äntligen den nesliga sviten av uppradade Färjestadsförluster till ända. Och som den kom sen! Efter att ha kontrollerat tillställningen ganska bra och tryckt ut hugade FBK- forwards mot sargerna och ut i hörnen, i de första två perioderna, blev det onödigt spännande. Det var inte farligt mer än ett par gånger framför Juha, i morakassen. Visst, han hade hjälp av stolpen ett par gånger, men det känns som att det där med tur kontra otur nu börjar jämna ut sig.

OBS! BÖRJAR jämna ut sig. Jag säger inte att det jämnat ut sig än, men det är på god väg, efter de tre poängen ikväll, samt Daniel Larssons bjudningar sist. Om det ska jämna ut sig totalt över hela säsongen, så bör Mora vinna resten av matcherna, med maxflyt. Men sen började Lärking att ta lite märkliga utvisningar, han tog ju lika märkliga för FBK senare, skillnaden var som vanligt att våra motståndare utnyttjade sina.

Plötsligt var det 2-2.... Det första jag tänkte var: - Fan, ytterligare en tappad 2-0 ledning. Men då börjar Mora spela igen och forcerar in 2-3!!
Alla hyllar Hagos som den stora hjälten vid 2-3, men såg ni kylan hos Hisey innan asset? Vilken kyla! Att i det läget hålla i som han gjorde, är verkligen världsklass. Vilket fynd, i princip helt osynlig resten av matchen och sen en sån delikatess. Nu är det vi som är de jagade!

Vinner vi de två återstående hemmamatcherna, så är detta klart, det är jag helt övertygad om. Det innebär nämligen att Brynäs måste vinna resten (varav en mot Mora) och Luleå måste vinna alla de övriga tre (förutom förlusten i Mora då.....). Nu har vi också bättre, nåja mindre dålig, målskillnad än Luleå.

* Nu har "Ankan" svängt lite och skickar ner Luleå och Brynäs i kvalserien. Det ska bli spännande att se imorgon vad kappvändarna i kvällspressen tycker..... De kommer väl med nån slags rosa buss till Mora på lördag förresten, funderar på att skriva ut ett antal av dödsannonserna och dela ut dem till vederbörande.....

* Kent McDonell sänkte Brynäs med sitt 1-3 mål i Gävle och jag såg en närbild på honom efteråt och tycker mig se mycket av den gamle Brynäs och SSK- hjälten Peter Larsson i han. En liten Look-alike.....

Såg en intervju med Tommy Sjödin efter matchen i Gävle och han ser mer och mer ut som "Lillen" Eklund, då han var i samma ålder ungefär.....

* En tvåa på Mora, en tvåa på Skellefteå och en etta på SSK gav 661 spänn, på en satsad 25:a, på unibet! Lätt förtjänta pengar!

* Jävlar vad rädd jag är för Leksand..... NOT!  Tack för kaffet.

Kommentarer
Postat av: N64453989E20585233

"* Jävlar vad rädd jag är för Leksand..... NOT!
Tack för kaffet."

Avdelning: hmmmmmm.

2008-03-08 @ 22:07:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0