Dags att ta nya tag igen!

* Så var det dags igen! Timrå hemma och tre friska poäng står på spel. Det låter som om det blir en match utan både Martti Järventie och Yared Hagos. Fan också, det hade varit intressant att få se hur det skulle gå om vi hade haft ett helt ordinardie manskap att ställa på banan. Men det har man väl aldrig, så det är väl bara en hypotetisk tanke.
   Tomas Skogs borde ju komma tillbaka från ett, i mitt tycke, lyckat landslagsuppdrag, full av nytt självförtroende. Bara att hoppas att han fortsätter sin utveckling och är lika stabil som vanligt i den röda hemmadressen. En annan backkämpe som är tillbaks i laget är Pierre Johnsson. Skönt, eftersom han i mina ögon varit den back som genomgående varit den bästa av "de våra".
   Det gäller väl som vanligt att hänga med hyfsat i den första perioden och sen gasa. Det verkar ju som om årets MIK har en tendens att börja med att ge motståndarna två eller tre mål i handikapp för att sen börja spela i de två sista perioderna. Man får väl hoppas att MIK leder med 7-1 eller 8-1 när det återstår ett par minuter, för då ska det väl kunna bli tre poäng. Nej, skämt åsido. Men visst känns det tungt att de gång på gång släpper in motståndarna i matcherna när man tycker att det "bara" vore att stänga tillställningen. Skärpning på den fronten och det kan börja trilla in lite trepoängare. Och OM det skulle gå vägen och vi tar en tre fyra treor på raken, då klättrar vi förhoppningsvis i tabellen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0