Hybris vid Siljans avlopp...

* Jag hörde ett lite roligt rykte under helgen. Det var nån som sa, (eller läste jag det på mik.se?) att Selänne var klar för Leksand. Han ska visst spela där från Februari månad.... Men det var inte nog med detta... Han var bara en del i ett "paket" med tre spelare som skulle förstärka.... De andra båda var inga mindre än Jeff Friesen och Scott Niedermayer.... Hm, blir det aldrig nån stopp på eländet....
Vad ska komma härnäst tro? Kanske att Canadas OS- lag från 2006 ska komma hit och spela kvalserien för Leksand? Det gör de ju såklart om Leksand kallar, eller? Jo, det är väl klart att alla vill spela i Leksand för de har ju såå fin arena, såå stor och bra klack, för att inte tala om den hockeykultur som råder vid Siljans avlopp!!

* Hörde en intressant siffra i helgen också om spelarbudgetar. Mora har en spelarbudget på 32 miljoner, ungefär som t.ex. Timrå. Leksand har en spelarbudget på 34 miljoner.... Lite mer alltså. Det gör det ju till en stor skandal varje gång Leksand tappar poäng i allsvenskan, eller hur?

Kommentarer
Postat av: Hacki

Håller med om att det är konstigt detta med spelarbudget. Dock känns det lite konstigt om mora och timrå har samma spelarbudget. Det köper jag bara inte.

2007-12-03 @ 13:26:18
Postat av: Muz

Visst är det skandal att ha förlorat en match och spelat 2 oavgjorda! Undrar vad Mik har för budgett kontra Västerås...

2007-12-05 @ 14:52:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0