Inför MIK- SAIK 28/12

*Dags då för den första av de två, som det känns, livsviktiga mellandagsmatcherna. Pär Djoos påstår att det "bara" är omgång 31 och 32, men visst fan är det viktiga matcher.

De fyra närmaste hemmamatcherna är i tur och ordning SAIK, SSK, BIF och LHF.... Det känns som att det är här det hela avgörs på nåt sätt. Om Mora viker ner sig i någon av dessa matcher, då vete fan hur det ska gå framåt vårkanten.....

Men nu är det Skellefteå som står på programmet. Ett Skellefteå som säkert kommer med stärkt självförtroende, efter tre raka segrar innan uppehållet (MoDo hemma, Luleå borta och HV71 hemma). Mora däremot hade på motsvarande tre matcher innan uppehållet förlust mot Färjestad borta, suddenvinsten mot Timrå hemma och oavgjort mot Frölunda hemma. Fan vad den pängförlusten svider, jag KAN inte komma över den. Tänk om det visar sig att det fattas en eller två poäng i slutändan.... Frågan är om jag någonsin kommer att kunna lägga den matchen bakom mig.

Av tradition så brukar det bli tätt, tufft och grinigt med Skellefteå på den andra sidan av isen. Idag lär det inte bli något undantag. Det är lite med dem som det var med Bofors förr i världen.... 

Av de lag som finns i dagens elitserie så är Skellefteå det absolut fulaste. Det är med andan i halsen, man går ner till hallen varje gång. Kommer alla spelare i laget undan skadefria, så är det en bonus. Så mycket hugg, slag och hakningar har jag aldrig sett som när just Skellefteå varit här. ALLA andra lag spelar ju hockey, men jag vet inte vad Skellefteå pysslar med. att de sedan har ärkenöt nummer ett i svensk hockey i sin laguppställning, Lee Goren, gör ju inte saken bättre. Kryddar man detta med idioter som Marcus Kristoffersson och Per- Anton Lundström, så är allt fulländat. Hur Per- Anton Lundström kunde klara sig undan avstängningar för sina två mordförsök, tidigare i December är för mig en gåta. Men man måste väl komma från "rätt" lag för att ha sån "tur". Tydligen var det MYCKET värre att som Skogs försvara sig mot yxhugg i knävecken och knytnävar i ansiktet. Han blev ju avstängd två matcher för ovanstående.

Jag hoppas på en klang och jubelföreställning ikväll och tror på en revansch för 6-1 nederlaget borta, tidigare i höstas. Kanske att det drar iväg till låt säga 5-1 eller 5-2.

Kommentarer
Postat av: Jonte

Hur gick det?

2007-12-29 @ 14:26:35
Postat av: Berit

Oooops.. det var hårt sagt minsann! Skellefte är det fulaste laget i elitserien..? Inte räknar du upp Harants slakt av Jimmie Ericsson heller som medförde att Jimmie var ur spel i nio matcher! DET var minsann ingen snygg tackling han gjorde. Nä, Mora kan byta plats med Leksand tycker jag!

2007-12-29 @ 14:54:53
Postat av: danne

haha tror inte jag har hört mer skitsnack från en bloggare.!Satan så skönt att vi kunde dänga upp erat jävla dasslag med rådbjäär i spetsen och täppa igen käften på sånna som dig, nje håller med berit upp me leksand till eliten och ner me skiten från mora för all framtid.!

2007-12-29 @ 15:28:27
Postat av: Humlan

Inte bara Harants äckligt fula knätackling, utan även Simons krosschecking mot Tobias Viklunds huvud i första matchen i Skellefteå borde ha resulterat i LÅNGA avstängningar.

Skribenten bör nog sopa rent framför egen dörr innan han ondgör sig över andra.

Kallar man Lee Goren för "svensk hockeys ärkenöt nummer ett" så ligger man till och med snäppet bakom Thomas Ros i hockeykunskap...

2007-12-29 @ 17:03:38
Postat av: pelle

Av de lag som finns i dagens elitserie så är Skellefteå det absolut fulaste. Det är med andan i halsen, man går ner till hallen varje gång. Kommer alla spelare i laget undan skadefria!,,HAHAHA KAN TEMEFAN INTE SLUTA SKRATTA,! sicken bölunge till bloggare gå hem till mamma o ge henne en kram så ska de nog kännas bättre.!

2007-12-29 @ 18:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0