Luleå- Mora 1/12

* Det fínns en del godbitar att finna i eftermiddagens omgång, som gäller massor i de nedre regionerna av tabellen. Jag fokuserar mig, förutom Moras match uppe i Luleå, mest på Brynäs- SSK och MoDo- Frölunda. Vid vinst idag är det ju så att vi faktiskt bara är en poäng bakom MoDo eller Frölunda..... Samt att vi passerar Luleå i tabellen. Samma scenario innebär ju också att vi får 7 poäng ner till Brynäs eller 8 ner till SSK. Detta naturligtvis förutsatt att nåt lag vinner efter full tid... 
   Men det som framförallt krävs är ju att vi själva vinner mot Luleå. På två matcher hitills har vi ju bara mäktat med att ta en pinne, den vi tog uppe i Luleå vid full tid. Det är ju bara den extrapinnen som Luleå tog den gången, som skiljer de båda lagen åt i tabellen nu. Jag hoppas verkligen att vi slipper dra oss till minnes den bedrövligt dåliga match som Mora presterade mot Luleå hemma......Det kan ju bara bli bättre. Luleå kommer till matchen med 5-2 mot Djurgården hemma och blytunga 0-6 borta mot Frölunda senast..... 11 mål på två matcher framåt. Mora har på de senaste två mäktat med 3 mål framåt..... Mora har gjort 10 mål på sina senaste sex matcher.... Det låter som en tuff uppgift, men inte omöjlig. En bra start, med tätt bakåt och sen äter de sig in i matchen, då kan det gå.
   Jag tippar att vi vinner med 4-2. Både "Boggen" och "Liket" spräcker sina målnollor! 
 
* Oops, glömde nästan... Kom ihåg att hålla på LHC uppe i Skellefteå! De ska ju längre ner i skiten! En dålig dag kan ju alltid räddas av en förlust för Skellefteå!

I Luleå är det frågetecken för Tommi Miettinen, som ska bli pappa i dagarna och Kalle Kerman, som har svårt att övertyga tränarna om att han är värd en plats i laget.

I Mora är Kenneth Bergquist åter tillgänglig för spel, då axelskadan är läkt.
  Martti Järventie däremot återfinner vi fortfarande på skadelistan.
  - Vem av Juha eller Lasse som kommer att stå bestämmer vi under matchdagen, säger Pär Djoos, till morahockey.se. Magnus Arvedsson uttrycker dock till svenska fans att allt talar för att Juha är tilbaka i kassen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0