Mora- MoDo 4/12

* Så var det då dags för ett nytt möte med de regerande svenska mästarna MoDo. Det är ett MoDo med ett lite stukat självförtroende som kommer hit. De har väl inte direkt rosat marknaden och är på god väg att på allvar dras in i striden kring de nedre strecken. En kul detalj är ju att MoDo alltid gör sin sämsta match för säsongen mot Mora. Det är bara att hoppas att de fortsätter med det... När de möttes uppe Ö-vik senast så var det ju till och med den sämsta match som MoDo gjort under hela Haralds tid där.... Gärna en ännu sämre idag då, tack!
  Det som talar mot Mora tycker jag ändå är att det vore så j-la bra med en seger nu. De har ju inte vunnit rätt matcher tidigare iår..... Kanske tur att det är MoDo som kommer på besök....


* Martti Järventie och  Kenneth Bergqvist är långtidsskadade och kommer inte till spel mot MODO. Till denna skadelista kan vi lägga Yared Hagos som fick en hård smäll mot ena axeln mot Luleå i lördags och tvingas till vila i ett antal veckor. Järventtie körde en del skott också på måndagsträningen, och kände tydligen inget i de momenten. Men han väntas inte bli aktuell för spel igen, än på ett tag. 

Pierre Johnsson kommer inte heller han att spela mot Modo. Såret i skinkan är inte läkt än.

    Tillbaka i laget igen är i alla fall forwarden Toni Dahlman, som stoppades av magsjuka senast.
"Granis" tar Hagos centerplats, och Toni går in på sin ytterforwardsplats. Kul att Granström får chansen och hoppas att han tar den.
Mattias Timander (rygg), Per Hållberg (ljumske) och Niklas Sundström (axel) finns fortfarande på skadelistan. Oscar Hedman är spelklar efter hjärnskakningen mot Timrå förra måndagen och kommer till spel i kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0