Per-Anton Lundström 2.0

* Ja, det blev som jag trodde... Idioten Per-Anton Lundström behandlades med silkesvantar av diciplinnämnden. Han visade stora prov på sin fula tacklingsteknik, mot Brynäs. Enda anledningen till att Tommy Sjödin kom levande ur situationen är att han verkar ha fått syn på ärkeidioten i ögonvrån.... Annars hade det nog varit slut på en lång och framgångsrik karriär som ishockeyspelare. Usch och fy, vilken ful spelare. Jag har hävdat det tidigare och säger det igen, Skellefteå spelar fruktasvärt fult och det föreligger alltid en stor risk att skadas när man möter dem!
   Bara att hoppas att de fortsätter sin kräftgång och förankras under det nedre strecket! Sen kan väl Malmö, Rögle eller Västerås spela ner dem ett hack i seriesystemet. Synd bara om spelare och publik i allsvenskan som sen måste dras med denna elakartade svulst nästa säsong, men jag är glad om jag slipper se dem. Jag kommer då inte besöka Ejendals arena för att få se detta fult spelade lag!
   Men kan nån förklara skillnaden på tacklingarna som Kankanpärä delade ut på Klasen och den som Per-Anton Lundström delade ut på Erik Andersson i Timrå? Lägger man den till den som han delade ut (nåja, ämnade iallafall dela ut) mot  Tommy Sjödin igår, så borde man ju gömma skridskorna för fjollan, åtminstone fram till jul! Bort med såna tag. Visst är det härligt med att det smäller i sargerna, men det finns rena, rejäla tacklingar och så finns det Per-Anton Lundströms! Hade han, som normalt, blivit avstängd för sitt påhopp tidigare, så hade han ju inte fått spela igår och då hade ju inte slagsmålet i båset blivit av heller!  All heder åt Widing förresten, för vad som helst ska man inte tolerera, inte ens från detta sopgäng!
 
   Skämmes tammefan, diciplinnämnden!!  

Kommentarer
Postat av: negare

Ääh!!
Nu tar du allt i...inte spelar vi nå fulare än andra lag...

2007-12-07 @ 11:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0