Reflektioner från gårdagen

* Det kändes jälvigt surt igår..... Men med tanke på hur första perioden får man väl vara glad att det inte blev tvåsiffrigt i arslet. Men vilken andraperiod, vi fick se!! Det måste ha varit så rutorna skallrade i omklädningsrummet i första pausen. Men i den första perioden hade det nog fan varit bättre att ha haft J-20 laget på plan. Det var jäkligt synd att plexit skulle gå sönder precis när Mora fått luft under vingarna. Då fick ju Lückner en gratis-Time Out.... Man undrar ju vad som skulle kunnat hända om det inte skett.... Men tänk om inte om fanns.
   Annars var det väl inte riktigt som vanligt när MoDo är på besök, Wernblom filmade till sig utvisningar förvisso. Men Sundström var ju inte med, så det var lite mindre gnäll på domaren.
Tänk att tre, om inte alla, mål som MoDo gjorde var precis likadana. Man tappade markeringen på killen vid Juhas vänstra stolpe. Helt otagbart för Juha och helt horribelt att man kan gå på samma grej så många gånger....
   Jag hade ju känslan innan matchen att det inte skulle bli nån vinst, men visst hade Mora varit värda en poäng som matchen ändå utvecklade sig. Det var en skaplig utvisning Lärking tog på Batsiansen i tredje.... I anfallet innan friade han hellre än fällde när Bastiansen hade en klubba i armvecket och inte kunde servera Huml öppet mål.....
   Lärking är nog ärkepajasen nummer ett i den svenska domarkåren. Det är YTTERST sällan han vill att Mora ska ta några poäng..... Det ville han tydligen inte igår!
 Bastiansen snackade till sig en tia efter slutsignalen och jag är inte förvånad. Fy fasen vad mycket han får stå ut med innan han får med sig en utvisning. Bra att "Basse" reagerar!
   Vem är det som räknar skotten egentligen? Skotten i sista perioden igår var 10-10. Hur fan kan det vara möjligt? Mora måste ju ha skjutit 10 skott bara sista minuten.... Hade de verkligen inte ett enda skott på de första 19 minuterna i tredje? Eller hade den som räknar skotten somnat. Kanske gick det för fort så man inte hann registrera alla skott...... På tal om skott förresten, så måste hälften av MoDos skott ha varit nedläggen mot Pitkämäki. De la ju varje puck ner mot mål.....
   Synd att inte Mora kunde vinna igår, när de hade haft lite flyt med övriga resultat. Nu känns det som att det måste bli vinst antingen mot DIF borta imorgon, eller hemma mot VF på lördag.... Imorgon möts nämligen Brynäs- Skellefteå och Luleå- Södertälje..... Huvva!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0