Tankar efter Mora- Frölunda

* Varför måste det alltid vara så här? Fan att man inte ska kunna hålla tätt i slutet. Det är alltid så att man när man sitter och tittar på läktaren ska gnaga på nagelbanden, spotta och fräsa på domaren, våndas och bli besviken. Hur kan man tappa en 3-1- ledning, PÅ TOLV SEKUNDER? Fan! Det känns verkligen som att vi tappade två poäng idag, inte att vi tog en. 
   Är det så att motståndarna läst sönder Moras försvarsspel...? Det är väl typ sex mål de sista tre matcherna som har sett ut som 3-3- målet idag. Juha är inte särskilt vass i sidled... 0-1, Juha i sidled... 3-2, Juha i sidled och 3-3, Juha i sidled. Däremot så tar han alltid alla puckar utifrån, oavsett hur mycket folk som står i vägen och man fattar inte hur karln kan se nåt överhuvudtaget...
   Och vad är det för idioter som hockeyligan släpper in på banan i randigt? Det var verkligen riktiga överfall som resulterade i tvåminutare i andra perioden....
- Den klockrena tacklingen som Anders Nilsson delade ut på Antti-Jussi Niemi, resuterade i en tvåa för charging...
- Ari Ahonen hoppade ut ur sin målgård och träffade Teemo Elomo. Det resulterade i en tvåa för charging, PÅ ELOMO!
- Tero Mättä kämpar om pucken vid sargen i spel fyra mot fem. Och får en tvåa för crosschecking! Men när Mora har power play, då är det precis som om det inte finns nån regelbok att hålla sig till. Frölunda fick ju lov att hugga, slå och haka hur mycket de ville när de var en man mindre...
Fullständigt horribla utvisningar alla tre. Vilken jävla tur att inte Frölunda lyckades göra nåt mål på nån av dem då. Det är nog så att Tomas Andersson passerat toppen på sin domarkarriär och är på väg utför. Fy fan va pinsam han var idag... 
   En ny tung skada finns det att rapportera om efter matchen idag också..... Mikko Kurvinen fick en smäll mot en axel och tvingades kliva av.... Suck. Nu har vi snart inga backar kvar. Hur ska detta gå, nu när vi har våra tre bästa backar på skadelistan? Martti Järventie, Pierre Johnsson och Mikko Kurvinen måste komma tillbaks... Och det fort! 
   Jag vill att vi värvar lite nytt folk NU, innan det är för sent!

Hur fan kan Skellefteå vinna mot HV hemma?
Hur fan kan MoDo ta stryk i Södertälje?
Hur fan kan Luleå ta poäng i Cloetta center?
Hur fan kan Brynäs slå Timrå borta med 2-0?
Hur fan kan Djurgården slå FBK i Karlstad gång på gång?
Konspirationen kanske... :)
Alla, precis alla reslutat gick emot oss också!
Tungt nu, men skam den som ger sig.

Nu tar vi ett välbehövligt uppehåll, tränar, bryter ihop och kommer igen!!
  

Kommentarer
Postat av: Hacki

Håller inte med om att vi ska värva backar. Järventie och Johnsson är snart tillbaka och vi kan låta danielsson få lite istid tills dess.
Cedergren blir bättre för varje match.

Du ska nog se att detta lag kommer ta oss till slutspel.

2007-12-09 @ 09:06:58
Postat av: Lassie

Håller med dig om att dommar insatsen igår INTE var klockren, men där kan nog Bäckman & Co, hålla med.
Likväl är väl MIK:s spel, I stort sett "klockrent" i 55-56 min. Men det räcker ju inte som tydligt bevisats gång efter annan.
Vid senaste uppehållet tyckte vi MIK:are nog att "uppeh." kom olägligt, nu är det tvärtom, eller?
Självklart, alla backskador har nog gjort en del av "osäkerheten" i egen zon. Även om de övriga backarna inklusive #6 gjort ett bra jobb.
Tyvärr, är det som jag tidigare skrivit på/i "Falejs finest", att ett lag är ett lag & backchecking, markering etc. börjar så fort "vi" tappat pucken, INTE efter nästa avblåsning eller byte.

Nya spelare, javisst, men som jag tidigare nämnt "finns det bara mjölk med dåligt/fel förbruknings datum i din lokala butik, väntar vi nog med att handla" tills dess att "färskare varor" finnes, eller?
Jag tror nog MIK:s ledning letar & får agenters förslag hela tiden, men konkurrensen är hård om de få "aktuella" spelarna.
Möjligt är att desto längre säsongen pågår & lag blir "avhängda" i de olika Europeiska ligorna blir de lagens bästa spelare tillgängliga.

Kom ihåg, MIK är fortfarande med & krigar, trots "bristen eller oförmågan" att knyta till sig sk. "artist" spelare. Villket i stort sett alla andra elitserielag har gjort, mer eller mindre framgångsrikt.
Så får bara skadorna läka & laget slipa på lite "detaljer" & förhoppningsvis att ledningen lyckas hitta 1 eller annan förstärkning, INTE bara "bredda truppen", så ordnar det sig alldeles säkert.

KEEP ON ROCKIN...

2007-12-09 @ 12:30:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0