Besvikelsen vill inte släppa greppet....

* Idag verkar det vara en sån där dag när det aldrig blir ljust..... Det känns nästan som att man är bakis, trots att jag inte så mycket som tittade på en öl igår... Kom på sen att det måste vara besvikelsen efter gårdagens match, som fortfarande håller mig i ett järngrepp. Fan, varför kan inte Mora få ett skitmål då och då? Fan också, varför kommer inte Djurgården och Skellefteå in i sina svackor? Tröstar mig snabbt med att det känns så mycket roligare i slutet på säsongen om man klarat av svackan redan i Oktober.

* Jag såg i Dala-Demokraten att de skulle börja med nån slags direktrapportering på webben från Leksands matcher. Vafan håller de på med? Det är ju för fan Mora som är i elitserien! Men gullandet med detta förbannade Leksand bara fortsätter, i en allt mer utbredd form, verkar det. Det står ju för fan nästan mer i Mora tidining om Dalarnas andra lag, än vad det gör om det  första. Men, men det är väl bara att gilla läget och snabbt bläddra förbi skiten.

* Leksand förresten har ju imponerat STORT hittills denna säsong..... Radat upp segrar mot Borås, Almtuna, Huddinge, Hammarby och AIK....... WOW, men alla vet vi ju att deras svacka brukar komma i slutet på Mars/början på April..... Så det är väl bara att luta sig tillbaka och vänta på den......

Kommentarer
Postat av: Toni

Kan det vara för att leksingar visat intresse för att få följa laget via webben de gånger man inte har möjlighet att vara på plats? Man visar gång efter annan att man stödjer laget och angagerar sig.

Stödet för Mora finns liksom inte i samma utsträckning, Elitserien till trots. Sen tillkommer självklart sändningsrättigheter och gör det svårare att få sända ES-matcher via webradio, då SR har de rättigheterna idag.

Visst går det att få det till att det "gullas" med Leksand, men till syvende och sist handlar det om vad läsare/lyssnare vill ha och det fäller alltid avgörandet när besluten fattas och var satsningarna görs..

2007-10-28 @ 12:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0