Fjolåret vid den här tidpunkten

* Ifjol vid den här tidpunkten så vill jag minnas att det såg ut ungefär som nu.....Det är väl det sista halmstrå som finns att greppa efter. Men då fanns både Malmö, Frölunda och Djurgården som var ännu sämre..... Nu finns bara SSK. Ja, jag vet att de andra lagen också kommer att komma in i svackor, men det känns så jävla tungt just nu, bara. Det finns ju dessutom bara en klar räddningsplanka som jag ser det och det är just SSK.

Kommentarer
Postat av: hanna

kan inte annat än glädjas över att se hur hela *ora ik bleknar allt mer...Simons borde skämmas...ni jublar ju knappt vid mål längre?? haha...ses i kvalet...

2007-10-30 @ 11:11:53
Postat av: Vesslan

Kan inte annat än glida omkring med ett leende på läpparna efter ännu en förlust för Mik. Ytterliggare en förlust för Mora men även en Seger för svensk hockey då pajaslag likt Miks anno 07 måste försvinna till förmån för lag med hockeykultur och fans. Att DD och andra dalatidningar följer storebror är väl bara ett bevis på Miks ointresse bland dalfolket då dessa bevisligen hellre följer serielunken i allsvenskan.

2007-10-30 @ 15:57:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0