Mora - Luleå 25/10

* Usch och fy vilken dålig historia det blev...... Ingen i hemmalaget kom upp i normal standard. Och då menar jag verkligen INGEN. De enda som får godkänt i min bok är: Pierre Johnsson, Tomas Harant, Kenneth Bergqvist och Toni Dahlman. Av dessa är det definitivt Pierre Johnsson som sticker ut. Pierre har fått mycket kritik, på vissa supportersiter, men han har hittills iår inte gjort många misstag. Fortsätt så Pierre! Vi måste också komma ihåg att detta var "Bacons" första match för säsongen, så det finns nog mer att hämta där...Övriga måste upp minst två snäpp om det ska bli några fler poäng......överhuvudtaget.
  En kommentar från Pär Djoos i DD som jag tog till mig var:
"- Pojkarna försöker, det är inte det det handlar om, sade Djoos. "
Kanske dags att dessa pojkar blir till män då, innan det är för sent. Nu MÅSTE det verkligen bli poäng mot Brynäs på lördag, annars är det dags att börja ana oråd.... Första bortasegern? Kanske det som behövs för att få lite vind i seglen...

* Det kändes på nåt sätt som om matcher var över redan efter 0-2....... Suck, varför kan Mora aldrig vända ett underläge?

* Första avblåsningen kom efter 4.17 i första perioden..... Rekord i FMM- arena?

* Detta var i klass med Malmömatchen ifjol, då en 2-0- ledning vändes av Malmö till 2-3..... Dessa båda matcher är de i särklass sämsta hemmamatcher Mora spelat i elitserien.

* Magnus Isaksson, Linus Omark och Lubos Bartecko måsta ha elitseriens kortaste klubbor. Den enda som tävlar i samma division är väl Anders Söderberg.

Kommentarer
Postat av: Hacki

Bra blogg men får nog säga emot dig angående Bergkvist. Det är en av de räddaste spelarna som spelat i Mora IKs tröja. Snälla säg att dom gör sig av med fanskapet.

2007-10-26 @ 10:53:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0