Inför HV71- Mora 8/1

*Igår kväll blev vi sist igen då.....Hm, men vi har ju spelat en mindre. Det är ju bara att vi vinner kvällens drabbning mot HV då.

Det verkar som om lite av Pärs idéer börjar slå igenom i laget. Den viktigste och förmodligen även den förändring som varit lättast att genomföra är den som skett i omklädningsrummet. Nu är det, till skillnad från tidigare, tillåtet att skratta i omklädningsrummet. Att detta inte varit tillåtet tidigare är en, förmodligen den största, anledning till att spelarna ville ha bort Arvedsson.

Om Mora spelar som de gjorde mot Brynäs, så finns det definivt chans till att vi får med oss poäng hem. Det kan till och med bli tre. HV ska inte tro att det bara är att ställa ut rören och hämta tre poäng. Större under har ju skett än att vi slagit HV på bortaplan.
   Sist de båda lagen drabbade samman i Kinnarps arena, vann ju hemmalaget med 4-2. Jag vill minnas att det den gången lika gärna kunde ha slutat 2-4, för det var med stor besvikelse man stängde av TV:n efteråt. För min del blir det till att spela en hundring på 3-3 ikväll iallafall..... 

HV71* I HV är Andreas Jämtin och Jukka Voutilainen tillbaka efter feber, senast. För min del får dessa båda herrar gärna stå över även matchen ikväll, men det verkar som om att de ska finnas ombytta och tillgängliga för spel. För övrigt finns det ett par killar som är långtidsskadade. Men hur som helst så är det ett mycket starkt hemmalag, på papperet. Det är bara att hoppas att "Tratten" får förtroende i kassen, för då kan det mycket väl bli så att vi tar med oss tre poäng till Dalarna.

MIK* För första gången den här säsongen mönstrar Mora ett helt ordinardie lag. Det ska bli spännande att se vad detta betyder för fortsättningen. Jag tror att Martti Järventie kommer att få mer och mer speltid, "Bacon" kommer att "klättra" i linorna samt att Hagos inom kort är tillbaka i laget med full kraft. Jag tror att #8 är förpassad till läktaren för att stanna ett tag framöver.

För övrigt konstaterar jag att det i kvällens drabbning kommer att finnas fyra domare på banan. Marcus Vinnerborg och Pehr Claesson är de huvuddomare som dömer och de har till sina assistenter Conny Ekenberg och Christian Jönsson
Bara att se fram emot en lång kväll framför datorn, med webradion och diverse statistiksidor öppna...... 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0