Inför MoDo- Mora

* Fan, fan och åter fan vad tungt det känns just nu. Men skam den som ger sig. Vinst mot MoDo borta ikväll, följt av en mot DIF hemma på torsdag och en eller annan pinne mot VF på lördag och vi är på allvar med i matchen igen. Det som känns lite surt är dock ändå att Mora inte längre har saken i egna händer. Man är beroende av har de andra lagen spelar....  Igår tog både Skellefteå och Brynäs poäng, till exempel. Skulle MIK få stryk ikväll samtidigt som Luleå och SSK vinner, så är det ju nio poäng upp till SSK på tionde plats och sex upp till Luleå på 11:e.....

Jag tycker nog att det måste komma in en eller ett par spelare till för att man ska kunna slappna av riktigt ordentligt och känna att det kommer att fixa sig trots ett besök i kvalserien. Jag kan inte förstå att Mora lämnar en "icke- EU"- plats öppen hela säsongen. Det måste ju finnas tusen kanadensare som kan komma hit, ta en plats och införa lite mer jälvaranamma och gå mer rakt på mål. Det känns ju som vilken kanadensare som helst skulle kunna inför det i dagen Mora.


MODOJari Tolsa är avstängd efter matchstraff mot Djurgården senast och Per Hållberg saknas  på grund av skada och spelar inte i kvällens drabbning. Ett frågetecken finns också för Andreas Salomonsson som missade måndagsträningen, eftersom han var sjuk.


MIKDjoos, Eloranta och Melin förfogar fortfarande över en helt skadefri trupp och har aviserat att samtliga följer med bussen upp till Ö-vik. Laget åkte för övrigt upp redan under måndagen. Min personliga åsikt är att nu borde Johan Lindström få chansen igen, efter tre matcher vid sidan av laget. Kanske kan han vara den injektion som behövs för att få skutan att vända.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0