Tankar efter SAIK- Mora 2-2 29/1 - 08

* Det verkar, efter vad jag hört på webradion, som om det egentligen var Mora som var närmast tre poäng i denna match. En eloge förresten till kommentatorerna där uppe, de var riktigt bra och opartiska. Så brukar ju inte vara fallet direkt.

Kanske, kanske är Hagos och Järventie på väg mot den form de hade innan de båda blev axelskadade. Det är ju isåfall ett tecken som tyder på en rikligare poängskörd framöver.....

Det verkar ha varit lite av den gamla Pitkämäki i målet i sista perioden. Även det är en faktor att väga in i den, förhoppningsvis, rafflande slutstriden av elitserien. Juha MÅSTE upp i den klass han höll ifjol om detta ska kunna gå vägen.

En poäng borta mot Skellefteå är inte fy skam, men det skulle ju ha varit tre..... Nåja, nu tog vi in en poäng på Luleå och Brynäs, samtidigt som vi inte tappade mer mark till Skellefteå. Men om detta ska gå vägen så måste det börja trilla in TREOR!! Det räcker verkligen inte med några enstaka poäng här och där.

En annan positiv sak med kvällens match är att det verkar som ingen av de våra blev skadade. Annars är det ju stor risk för det när man möter Skellefteå. De är utan tvekan det mest opolerade hockeylaget som finns på denna sida om ekvatorn. Det verkar som om Per- Anton Lundström (konstigt att den mannen inte blivit avstängd en bunt matcher ännu) inte fick några ritkiga lägen att utföra sina patenterade, livsfarliga knätcklingar a lá Lulin. Tur var väl det. Det sista vi behöver nu är flera skador.

51 timmar återstår innan transferfönstret stängs för den här gången.... Suck, ska vi inte få någon enda liten förstärkning? Jo, jag är ganska övertygad om att det kommer att komma en eller två nya ansikten i moradressen innan det stängs. Snacket om att Mika Hannula skulle vara en het kandidat till att förstärka har intensifierats något de senaste dagarna. Jag tror och hoppas att det ligger något i det, för det vore en riktigt bra förstärkning.

Mitt tips då? Jag sätter en slant på att Hannula och Petr Nedved spelar i Mora från och med fredag morgon klockan 00.01. Jag vet inte varför namnet Nedved dök upp i sinnet, en känsla bara.... Man måste ju få drömma lite också....

Tips från er läsare emottages gladeligen......

Allt annat än tre poäng på torsdag mot SSK, ser jag som ett fruktansvärt nederlag!!

Kommentarer
Postat av: Johan

För det första: Varför skulle Hannula och Nedved vilja spela i ett skitlag som Mora ??

För det andra: Har ni dom pengarna som krävs ?

Leksand värvar och värvar och ni blir mer rädda och rädda.

Heja Leksand !

2008-01-30 @ 07:04:09
Postat av: Gerd

Kära Johan.....är det inte så att Leksand är skräckslagna o panikvärvar istället?
Vore vi rädda så skulle väl vi göra som ni, dvs panikvärva.

2008-01-30 @ 10:01:12
Postat av: Anders i Budum

Hej kamrat! Jag vet att det kommer 2 stabila killar!

2008-01-30 @ 13:13:13
Postat av: SIVASN

Hoppas verkligen dina namn stämmer då grejjar vi det här,i värsta fall klarar vi kvalserien.Bra blogg förövrigt!!!

2008-01-30 @ 15:14:59
URL: http://sivasn.blogspot.com/
Postat av: ödmjukhet va är de?

du skriver att saik är de mest opolerade hockeylaget som finns på denna sida om ekvatorn,! inte mycke ödmjukhet hos dig inte hör jag, vet inte vars du får allt ifrån. Jajja hoppas den här bloggen dör lika fort som mora hamnar i AS för där lär du och ditt skitlag hamna, ni åkte in i ES på ett bananskal och ni kommer åka ur på ett ochså.!

2008-02-02 @ 02:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0