Ytterligare ett expert(?)tips...

Det skulle kunna vara skrivet av Carl- Johan Goth, "Jokke" Lundin, eller någon annan av pajasarna i dalamedierna. Men denna gång är det en krönikör på Svenska fans som vet hur det kommer att gå i kvalserien. Därmed vet han också vilka lag som kommer att ingå. Från elitserien kommer SSK och Mora att trilla ner i kval. 

"Att Leksand satsar på att ta sig tillbaka till den högsta serien redan under pågående säsong har vi vetat om länge. Vad vi dock inte har listat ut förens nu är att de tänker göra det med stil. Med Ed Belfour i målet mot förmodligen lag som Mora och Södertälje, som inte direkt är kända som elitseriens målstarkaste lag kan det bli en busenkel kvalserie för leksingarna."


I år är det även omöjligt för Leksand att misslyckas för iår har man de RÄTTA spelarna....För har man spelare som inte kan misslyckas, så är det väl klart.

"Alla vet att det är oerhört svårt att värva sig till ett nytt lag men i år har Leksand plockat in såna spelartyper som inte kan misslyckas, vilket gör det hela väldigt enkelt. "

Men vänta nu..... Är det inte så att Karlberg, Houkko, Hedlund, Bergenström och kompani har misslyckats både en och två gånger att behålla elitseriestatusen för sitt kära Leksand?  Det känns så....

Varken Mora eller SSK har heller en förstafemma som kan avgöra matcher på egen hand....

"Sedan så har varken Södertälje eller Mora en komplett förstafemma som kan gå in och avgöra en hel match på egenhand, som exempelvis finns i både Leksand och Malmö. "

Jo, vi har ju sett att Leksands förstafemma avgjorde en hel skrälldus matcher senast det begav sig i elitserien.
Att nu avgöra matcher på egen hand i allsvenskan är väl en sak, men att göra detsamma i elitserien är något helt annat.
Jag tror att Moras förstafemma, med Basti, Beaudion och Huml i spetsen också skulle kunna avgöra en och annan match i allsvenskan. Och visst skulle det vara kul att se Kristian Kudroc sätta upp Mikael Carlberg i planket, för att sedan se denna Carlberg resa sig och dominera vidare.....

Det är väl bara att ta till sig detta tips också och spara det för framtida bruk....

"Därför blir mitt tips, redan här och nu, att Malmö och Leksand blir de två lag som får spela i elitserien nästa säsong, på Södertälje och Moras bekostnad då. "

http://www.svenskafans.com/hockeyzon/artikel.asp?id=215202

Jag kan inte lika säkert säga vilka lag det blir som får kvala, något säger mig bara att Skellefteå och Djurgården är på väg ner till sin normala standard......Kanske, kanske är det också så att vinden har vänt för Mora. Vi får se framöver.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0