Surt sa räven....

* Just nu finns det inget övrigt att tillägga, mer än att det känns jävligt surt.... Men det är väl bara att gilla läget, antar jag. Livet är bra jävla orättvist ibland.... Precis som under lockoutsäsongen, missade Mora ett streck på målskillnad. Men den som påstår att nåt annat lag än Mora är det bästa i kvalserien, den har fel. De uteblivna poängen mot de andra bottenlagen, det är där det är skillnaden sitter.....De som säger att det där med tur jämnar ut sig måste ju också de förstå att det är väl Moras tur nån gång....

Men samtidigt kan jag tycka att grabbarna har sig själva att skylla till stor del. Man har ju faktiskt missat två givna matchbollar.

Tankar som också dyker upp är: -"Varför släppte Mora in 3-1, mot Skellefteå hemma på slutet?", "- Varför kämpade inte alla i Gävle, så att vi "bara" förlorade med 4-2?", "- Varför höll vi inte 3-1- ledningen hemma mot Frölunda?".... osv. Det är mycket såna här tankar som dykt upp de senaste dagarna...... Men jag säger som jag sagt hela tiden: - "Tänk om inte om fanns.....".

Andra tankar som också dykt upp är: "Vilken allsvensk back tar pucken från Bastiansen vid sargen? Ingen, eftersom de elitseriebackar som tagit av honom pucken, är lätträknade.....".

Spelar Mora som mot LHC borta i slutomgången och som mot Timrå, Skellefteå, HV, Frölunda och för all del Luleå hemma, under Kari Elorantas ledning vill säga, då tappar inte Mora många poäng i kvalserien. Men även detta är omgärdat av det där förhatliga OM......

Jag tycker att lottningen ser bra ut för Moras del i kvalserien. Att börja mot Rögle hemma och Västerås/Borås borta följt av Malmö borta, ser bra ut. Ett par segrar, eller varför inte tre, på de matcherna och vi har fått den start  vi behöver.

Den som lever får se........

Tipset i kvalserien återkommer jag med senare.....

Kommentarer
Postat av: MG

Ser bra ut det där. Varför har vi sån otur jämt... För fan. Er hela ES-vistelse har ju varit stolpe in i utsatta lägen... tills möjligen nu då.

Kanske inte ska tala så högt om vinster mot HV, Frölunda och (nästan) LHC. Nu ska ni möta lag som inte tar halva säsongen som träning för det som komma skall. Eller jo, det ska ni faktiskt... ;-)

2008-03-11 @ 16:29:04
Postat av: Gunnarsson

MG> Kan du och alla andra drantar hålla er på era hemsidor/forum/bloggar? Tack. OM ni skulle lyckas ta några poäng mot oss i kvalserien, vilket jag inte kan tänka mig, då kan du komma tillbaka!

2008-03-11 @ 20:07:07
Postat av: Kenny Jönsson

Host* dåliga backar från allsvenskan?

2008-03-11 @ 20:12:20
Postat av: Kenny Jönsson

Och du menar att det inte är en nackdel i kvalserien att man spelat dåligt mot just bottenlagen? Bör det inte vara ungefärt sånt motstånd som väntar i kvalet?

2008-03-11 @ 20:31:00
Postat av: Kapten

men skriv nu nått om biljett-tilldelningen din felknullade moggis

2008-03-15 @ 05:24:07
Postat av: MG

Finns väl inte så mycket att tillägga. Ovansiljans egen tupéprydde Hitler har ju sagt vad som gäller och hur han tänkt... Verstanden!!?

2008-03-15 @ 10:14:55
Postat av: Hacki

Bra backar i allsvenskan... Lillebror Rödtott är väl den mest rädda backen i hela sverige. Bara att jaga och köra stenhårt på så tappar han allt vad han besitter... Mindre lättlästa spelare finns ju.

2008-03-17 @ 19:56:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0