Målvaktskarusellen...

              
 
Vad gäller egentligen???
 
Frågan man ställer sig, eller iallafall jag, är om huruvida det finns något i avtalet mellan Mora och LHC som säger att Marcus Högberg ska garanteras en viss speltid.
 
Hur ska man annars kunna förklara det faktum att Marcus Högberg gång på gång, får vakta buren, trots att han bevisligen inte är lika het som kollegan.
 
Marcus har även stått 2 matcher i Linköpings J20-lag.... Kan tyckas lite märkligt eftersom han skulle representera Mora hela säsongen...
 
Mantas Armalis kom in igen mot Löven hemma och spikade igen. Han gör kanonmatch efter kanonmatch, men får stå tillbaka. Jag är allt lite "tjallur" på om det inte ändå finns nåt skrivet om speltid, för hur ska man annars kunna förklara detta?
 
Det öppnar onekligen för spekulationer och undringar hur som helst...
 
Jag vet att vi som utomstående ser målvakterna bara i matchsituationerna och that´s it. Tränarna ser/träffar/lever ju med laget dagligen och ser och hör så mycket mer. Eller så är det bara så enkelt att jag inte ser eller förstår samma saker. Mot Löven såg vi ju iallafall ytterligare en gång att Mantas är att lita på...
 
Jag tror också att det som målvakten signalerar till laget återspeglas i det som presteras på banan. Även om Mantas gjorde en oförklarlig, naiv utflykt från målet nere i Malmö, så har han ju kommit tillbaka och sprider lugn i styrkorna.
 
Mantas bättrade på sin räddningsprocent, när han kom in och höll nollan i måndags och han var redan innan det uppe i respektabla 92.7 %.
 
Det var samma dribbel förra året med målvakterna och jag vet fortfarande inte vem av dem som var förstemålvakt...?
 
Ibland Hansen och ibland Mustukovs...
 
Match igen ikväll, denna gång Djurgården borta. Vi kan nog tyvärr räkna med att vi åker på vår fjärde raka förlust och fortsätter sjunka som en sten genom tabellen.... 
 
Närå, så illa ska det väl inte behöva bli, men det blir förbannat tufft!!!
 
 Och just bara därför kanske vi slår till och vinner och allt är frid och fröjd...?
 
Eftersom Mantas gjorde en helgjuten insats i kassen sist så är det väl förmodligen HELT RÄTT läge att ställa Marcus Högberg i mål.
 
Tips: 3-2 efter straffar till Djurgården och Högberg i kassen.... (Känns nästan svårare att tippa målvakt än att tippa resultat...)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0